Hidravlika, pnevmatika, linearna tehnika

Vrednote

Kakovost – Strokovnost

Zavzemamo se za zagotavljanje izdelkov in storitev najvišje kakovosti, v katere vnašamo naše znanje in strokovnost. Prizadevamo si biti najboljši v vsem kar delamo.

Prilagodljivost

Na razgibanem trgu se popolnoma prilagajamo potrebam strank, s hkratnim upoštevanjem vseh zakonskih in tehničnih norm.

Kredibilnost

Z našimi partnerji gradimo partnerski odnos, ki temelji na zaupanju in poštenem delovanju v dobro vseh sodelujočih.

 
Vizija

V prihodnjih letih želimo povečati svojo prisotnost in delež na slovenskem trgu. Z upokojevanjem se število zaposlenih ne bo zmanjševalo ampak se mora število ohranjati oz. povečevati glede na posamezne potrebe po programih. Na področju montaže hidravličnih sistemov, bo z rastjo projektov potrebno povečati tudi število zaposlenih. Okrepili bomo znanje ne področjih hidravlike, kjer smo sedaj manj prisotni hkrati pa bomo širili prodajni program tudi na drugi programih.


Poslanstvo

Naše poslanstvo je ponuditi slovenskemu trgu najvišjo kakovost in znanje na področjih Fluidne tehnike in linearnih sistemov. Svojim strankam zagotoviti najučinkovitejše, ekonomične in ekološke rešitve za njihove vsakdanje kakor tudi  posebne zahteve. Zaposlenim omogočamo osebno in strokovno rast za skupno zadovoljstvo. Vsak zaposleni lahko razvija svoje potenciale. Podjetje že od leta 1994 deluje kot finančno stabilno in je zaupanja vreden sogovornik za svoje zaposlene in poslovne partnerje.

izdelava spletnih strani 4WEB d.o.o.
Copyright © 2015-2024. Vse pravice pridržane.  |  Piškotki
LA & CO d.o.o., Limbuška cesta 2, SI-2341 Limbuš
T: (02) 429 26 60, E: info@la-co.si