Hidravlika, pnevmatika, linearna tehnika

Vrednote LA&CO. d.o.o.

Agilnost

Na razgibanem trgu se hitro prilagajamo potrebam strank, s hkratnim upoštevanjem vseh tehničnih norm in razvoja tehnologij.

Strokovnost in odgovornost

Strokovni in odgovorni pristop, ki temelji na široki paleti znanj in izkušenj zagotavlja kakovostne in optimalne rešitve za naše stranke. Prizadevamo si biti najboljši v vsem kar delamo.

Inovativnost in strast do tehnologij

Vodilna slovenska ekipa strokovnjakov, ki goji strast do tehnologij hidravlike, pnevamtike in linearne tehnike in jih andgrajuje z inovativnimi pristopi, skladnimi s trendi prihodnosti.

Ekipni duh

Medsebojno razumevanje, spoštovanje in dobro vzdušje v podjetju uspešno nadgrajujejo našo strokovnost in z našimi strankami tkejo trdne odnose.

 
Vizija

V letu 2028 smo vodilna slovenska ekipa strokovnjakov, ki pod eno streho združuje inženiring, proizvodnjo, montažo in servis tehnološko povezljivih, energetsko učinkovitih sistemov pnevmatike, hidravlike in linearne tehnike.

Slogan: »Vse iz ene roke / hiše: inženiring, proizvodnja, montaža in servis. »

 

Poslanstvo

Naše poslanstvo je  biti zanesljiv partner v procesu inženiringa, modernizacije in servisa tehnično dovršenih, tehnološko povezljivih, energetsko učinkovitih rešitev premikanja fluidne tehnike in linearnih sistemov

logotipi
izdelava spletnih strani 4WEB d.o.o.
Copyright © 2015-2024. Vse pravice pridržane.  |  Piškotki
LA & CO d.o.o., Limbuška cesta 2, SI-2341 Limbuš
T: (02) 429 26 60, E: info@la-co.si