Hidravlika, pnevmatika, linearna tehnika

Frekvenčni regulatorji

Frekvenčni regulator Fe - enostaven, prilagodljiv in ekonomičen

Frekvenčni regulator Fe predstavlja novo linijo regulatorjev iz Rexrotha - prestolnice nadzorne tehnologije. Njegove funkcionalne dimenzije standardnim regulatorjem omogočajo pretvarjanje moči v razponu od 0,75 kW do 160 kW. Z izjemno enostavnim delovanjem in širokim razponom standardnih funkcij postavlja frekvenčni regulator Fe nove standarde v svojem razredu.

Enostaven
Standardizirane montažne izvrtine za vse velikosti lajšajo namestitev v nadzorni omarici; vijačne sponke omogočajo enostavno napeljavo. Vse enote delujejo na enak način, saj imajo frekvenčni regulatorji standardizirano in kompatibilno strojno-programsko opremo ter strukturo menijev. Vgrajena nadzorna plošča omogoča hiter vnos podatkov in diagnostiko.

Prilagodljiv
Frekvenčni regulator Fe je namenjen za moči od 0,75 kW do 160 kW. Komunikacija na višji ravni poteka preko ModBus ali PROFIBUS (po želji).
Za zagotovitev komunikacije z določenim strojem sta na voljo dve različici: tip G za aplikacije, ki prenesejo velike obremenitve (npr. tekoči trakovi, mešalniki ali stiskalnice) in tip P za aplikacije, ki zahtevajo visoko vzdržljivost (npr. črpalke, ventilatorji ali drobilniki).

Varčen
Frekvenčni regulator Fe je zasnovan tako, da deluje kot aplikacija ODPRTE ZANKE v zahtevnih industrijskih okoljih. Vsa vezja so prevlečena s tankim slojem barve, ki ščiti elektroniko pred agresivnimi okoljskimi vplivi, kot sta prah in para, in tako znatno podaljšuje življenjsko dobo enot. Vsi pogoni so testirani v realnih okoliščinah; Rexroth tako jamči za njihovo pravilno delovanje in varnost še pred njihovo namestitvijo. To je znak kvalitete podjetja.

Frekvenčni regulator Fv - regulatorji vektorskega nadzora za univerzalne aplikacije

Frekvenčni regulator Fv je inovativna in optimatizirana pogonska rešitev podjetja Bosch Rexroth. Trije načini nadzora, napetost/frekvenca (N/F), brezsenzorni vektorski nadzor (SVC) in vektorski nadzor s kodirnikom (FOC), so namenjeni širokemu razponu industrijskih aplikacij. Napredna zasnova LCD nadzorne plošče omogoča hitro nastavljanje parametrov, priročno funkcijo kopiranja, enostavno diagnosticiranje in mnoge druge funkcije. Frekvenčni regulator Fv je pametna in cenovno ugodna izbira.

Frekvenčna regulatorja EFC 3610 in EFC 5610

Ponujamo cenovno izredno ugodne frekvenčne regulatorje EFC3610 do 22kW in frekvenčne regulatorje EFC5610 do 90 kW.

     
logotipi
izdelava spletnih strani 4WEB d.o.o.
Copyright © 2015-2024. Vse pravice pridržane.  |  Piškotki
LA & CO d.o.o., Limbuška cesta 2, SI-2341 Limbuš
T: (02) 429 26 60, E: info@la-co.si